IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Общество
06:00 | 25 април 2014
Обновен: 16:24 | 22 юли 2024

Онкоболницата се включва в акцията „Да изчистим България за един ден”

Онкоболницата се включва в акцията „Да изчистим България за един ден”

По материала работи: Златина Добрева
Онкоболницата се включва в акцията „Да изчистим България за един ден”

За поредна година СБАЛОЗ „Д-р Марко А. Марков“ ще се включи в инициативата „Да изчистим България за един ден”. Необходимостта от подновяване на кампанията всяка година показва, че все още не сме възпитали у себе си културата да опазваме чисти местата, които обитаваме. Нашето призвание е да почистваме телата на пациентите от болестта. Задължението ни като граждани на Варна и на България е да пазим държавата си чиста. Затова целият персонал на СБАЛОЗ „Д-р Марко А. Марков” – Варна, ще се включи в инициативата с почистване на района около стационарните блокове на болницата в район „Аспарухово” и на прилежащия парк, както и около сградата на Диагностично-консултативния блок, съобщиха от лечебното заведение.
Акцията ще се проведе днес, ден преди официалната дата на инициативата. Организацията на акцията по почистване ще бъде направена така, че да не се пречи на нормалната работа на болницата. Осигурени са всички необходими материали за събиране и съхранение на събраните отпадъци, както и за отвеждането им извън територията на болницата.

Коментари

Новини Варна