IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
08:20 | 1 май 2021
Обновен: 18:41 | 28 март 2024

"Виница" празнува 4 дни

Вижте програмата за празника на района 1 май

По материала работи: Слав Велев
"Виница" празнува 4 дни

Празникът на варненския квартал "Виница" е на 1 май, който съвпада с Деня на труда и с Великденските празници. След като миналата година заради пандемията обичайните тържества в района не се състояха, тази година виненчани ще отбележат деня с четиридневни тържества. Началото на пролетните и празнични дни ще бъде отбелязано с подобаващо добро настроение, благодарение на „Празничен Фестивал – Виница”. Събитието ще се състои в дните от 30-ти април до 4-ти май на цирковата поляна в квартал „Виница”, намираща се на бул. "Св. Св. Константин и Елена“ в морската ни столица.

Фестивалът ще включва специално обособена food зона със сладки и солени изкушения и вкусни български ястия, лунапарк с разнообразни атракциони, търговска част и богата музикална програма с любими на публиката звезди.

Ето и каква ще бъде програмата на музикалните концерти с начален час 19:30 часа за всички вечери:

01.05 (събота) – Елица Тодорова

02.05 (неделя) – Хоротека с DJ Joy

03.05 (понеделник) – „Фанданго”

04.05 (вторник) – Етта

Събитието дава възможност на всички жители и гости на град Варна да се порадват подобаващо на предстоящите празници и на първите топли дни на открито.

„Прзазничен Фестивал - Виница” се осъществява със специалното съдействие на район „Приморски”. Събитието ще се състои при спазване на необходимите противоепидемични мерки за опазване на общественото здраве и гарантиране на спокойно и приятно прекарване на всички посетители и участници.

Коментари

Новини Варна