IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
10:00 | 11 май 2021
Обновен: 15:55 | 26 април 2024

Коли, рокли... без пари! Вълна от съпричастност за абитуриенти във Варна

Благородните жестове предизвикаха вълна от положителни реакции и одобрение

По материала работи: Ставри Таргов
Коли, рокли... без пари! Вълна от съпричастност за абитуриенти във Варна

Бентли, мерцедес и други скъпи марки коли предлагат потребители в социалните мрежи от Варна за абитуриенти, които няма да могат сами да си позволят този лукс.

Освен лъскавите возила, някои от тях предлагат своята рокля от изминалия празник, средствата за изразходваното гориво, както и безплатна фотосесия за случая.

“Предлагаме личния си автомобил на абитуриент/ка/, чието семейство е в неравностойно положение и не може да си позволи да наеме кола за един от важните дни в живота на детето си. Ще се радваме да помогнем на някой в нужда, за територията на град Варна.

Гориво и всичко е за наша сметка! От вас искаме само настроение и усмивки !!!! Предлагам и абитуриентска рокля 3бр. В различни размери са, дамата трябва да ги пробва”, пише Л. Дюлгерова във фейсбук групата “Забелязано във Варна”.

“Бих искала да бъда полезна на някой бъдещ абитуриент/ка, който/която няма възможност за наемане на автомобил, като предлагам моят. Разходите също ще са за моя сметка. Свободна съм на 24.05. Ако някой има желание - нека се свърже с мен на лично съобщение! Усмивки”, предлага И. Ивелинова.

А.Милчев предлага транспорт, костюм и фотосесия с уговорката, че ги дава на хора, които са наистина в нужда и са от Варна.

П. Златев предлага своето бентли на абитуриент/ка/, чието семейство е в неравностойно положение и не може да си позволи да наеме кола за един от важните дни в живота на детето си.

“За да се возя в такава кола, съм съгласен отново да завърша средно образование, шегуват се в коментарите.

Благородните жестове предизвикаха вълна от положителни реакции и одобрение, протегнатата ръка привлече и други да предложат помощта си за важната вечер на затруднени семейства, пише "24 часа".
 

Коментари

Новини Варна