IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
15:00 | 11 октомври 2021
Обновен: 10:05 | 15 април 2024

"Вселена Здраве" ще се проведе във Варна

Форумът е за хора, които държат на здравословния начин на живот

По материала работи: Ставри Таргов
"Вселена Здраве" ще се проведе във Варна

На 16 и 17 октомври 2021 г., на територията на  Делта Планет Мол - Варна, ще се проведе третото издание на форума ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ!

По време на събитието повече от 30 фирми и организации ще представят продукти и услуги, даващи възможност за информиран избор на всеки, който желае да води здравословен и пълноценен начин на живот.

Медицински центрове и лаборатории, фармацевтични фирми, компании, специализирани в сферата на здравословния начин на живот ще предлагат специфични продукти, безплатни тестове и консултации и ще презентират  възможности  за лечение и превенция на здравето.

Сред акцентите на изложението са безплатни компютърни анализи на ходила и стойка; безплатни изследвания на рак на гърдата без облъчване чрез Braster Pro по метода на компактната термография; дентални консултации.

Ще бъде представена богата палитра от биохрани и биокозметика. Специален сектор ще предложи бебешки и детски продукти и услуги, свързани със здравето и развитието на детето.

Всички посетители на събитието ще могат да закупят витамини, чайове,  добавки, козметика, етерични масла, храни, детски стоки и много други продукти на преференциални цени.

 

Коментари

Новини Варна