Варна 14°
fallback
Общество
10:00 | 21 април 2022
Обновен: 23:10 | 27 април 2024

Добрият пример: Дават по 2 заплати за Великден на медиците в УМБАЛ "Света Марина" във Варна

Бонусите са заради положителния финансов резултат на болницата

По материала работи: Ставри Таргов

За поредна година, след като с решение Nо 170/22.03.2018г. на Министерски съвет за предоставяне правата на едноличния собственик на капитала по управлението на УМБАЛ „Св. Марина" - Варна, на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов", болницата приключи 2021 година с положителен финансов резултат и без просрочени задължения.

Въпреки необичайната и трудна обстановка през изминалата година, медиците от най-голямата болница в Североизточна България работиха неуморно в името на живота и здравето на пациентите. Успоредно с лечението на COVID пациенти, болницата продължи да оказва и спешна медицинска помощ на нуждаещи се със заболявания, по профилите на разкритите клинични структури.

Във връзка с настъпващия Великден, медиците и служителите на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна, ще получат допълнително възнаграждение в размер на 2 основни заплати.

Ръководството на болницата отправя благодарност към всички лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари и административен персонал за ежедневните им усилия и им пожелава светли Великденски празници!

Автор на статията:
Ставри Таргов
варна медици УМБАЛ Света Марина бонуси
0 коментара
fallback
fallback