IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
08:20 | 25 април 2022
Обновен: 17:37 | 15 май 2024

Времето във Варна на 25 април - предимно слънчево

Температурите ще бъдат между 9 и 18 градуса

По материала работи: Ставри Таргов
Времето във Варна на 25 април - предимно слънчево

Днес преди обяд в Източна България ще е слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места във вътрешността на Североизточна България /главно области Русе, Разград, Търговище и Шумен/ ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици, възможни са градушки!

По-късно вечерта и към нощта отделни краткотрайни валежи ще има и над по-източните райони и по крайбрежието. Вятърът ще е слаб, следобед до умерен от юг-югоизток, в Дунавската равнина ще се обърне от запад-северозапад.

И днес ще е топло сутринта с високи минимални температури между 9 и 14 градуса, максималните ща са от 21 до 26, по крайбрежието с 5-6 градуса по-ниски.

За Варна минимална около 9, максимална около 17 градуса. Вълнение на морето 2 бала. Температура на морската вода от 10 до 13 градуса.

Коментари

Бйййй ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Хййккк ( преди 2 години )
Портних трябва да се маха от общината той не може да контролира къде обръщат автобуситеЗабравете паркинга във Владиславово като обръщач на 118
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна