IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
09:45 | 19 май 2022
Обновен: 09:58 | 21 април 2024

Във Варна започва размяна на детски играчки и настолни игри

Вижте къде и кога

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна започва размяна на детски играчки и настолни игри

От днес, 19 май започва традиционната размяна на играчки,а този път с допълнение настолни игри до 29 май. В рамките на 10 дни отново ще имате възможност да се включите в събитието "Размяна на играчк и и настолни игри" 

Къде? на място във Варна, ул. "Хаджи Стамат Сидеров" 32 и онлайн в групата на събитието : https://www.facebook.com/groups/737115253632187

Какво мога да донеса?

Може да донесете за размяна играчки за различни възрасти,както и мебели, но не много едрогабаритни като например (преносима кошара,пластмасови ,дървени масички,столчета,табли за писане,магнитни дъски и др.) За настолните игри няма ограничения.

За каква възраст?

За всички възрасти - настолни игри и играчки.

Може ли да донеса и счупени играчки?

Приемаме и счупени играчки - те ще бъдат използвани за създаването на картини-пана изработени от варненски артисти,за чиято изложба ще съобщим по-късно.

Всички останали играчки и игри след събитието ще бъдат дарени, както обикновено правим. За което ще имаме нужда отново от идеи къде да дарим.

линк към събитието във фейсбук:

https://fb.me/e/4jpZ0rScf

Ще Ви очакваме! Споделяйте с приятели и се включете!, съобщават от Фондация"Академия за рециклиращо изкуство"

Коментари

Новини Варна