IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
15:00 | 15 април 2023
Обновен: 15:45 | 1 май 2024

Анита Мейзер моли за помощ

Няма средства за животоспасяваща операция

По материала работи: Ставри Таргов
Анита Мейзер моли за помощ

Помните ли Анита Мейзер, която бе обвинена за убийството на мъжа си по непредпазливост по време на секс? Тя е в болница в САЩ и състоянието й е много сериозно.

Преди няколко дни тя пусна снимки от болница в САЩ и написа "Време е. Кръг 1", но не съобщи каква е причината за състоянието й.

Сега стана ясно, че тя се нуждае от спешна операция заради спукване на силикона й, но сумата е непосилна за нея.

Ето какво пише тя. Правописът е запазен:

"На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение.

Това съобщение е за онези приятели , познати, фенове и последователи на които им пука за мен и моето изключително сериозно здравословно състояние в момента, вследствие най вече на прословутия ми силикон ! На първо четене, лекарите свързват моето цялостно неразположение именнно с това и ми казаха експресно да ги подменя с нови или ако реша да ги намаля …

Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен…

След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно състояние се оказа, че на всичкото отгоре и десния ми имплант е спукан и трови организма ми от неизвестно точно от кога време и вече положението е много сериозно, дори живота ми е застрашен и това ми го казаха лекарите!

Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение, в което осъзнавам, че не мога да се справя финансово с тази ситуация сама.

Имам застраховка, която не покрива подобна интервенция , не мога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит .. и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове !!

Няма изплащане, няма друга опция в моя случай!!!! - казвам го защото всичко вече съм направила и проверила .Затова се обръщам с надежда да получа помощ от онези от вас приятели,които искрено и от сърце ми съчувствате.

Приятели, Имам спешна нужда от вашата финансова помощ , казвам го открито защото сега ми се налага за голямо съжаление

Знам, че е трудно да си представите , че нямам налични средства, но истината е, че дори не мога да депозирам $2000, с който да запазя час за операция, а разликата от $12800 трябва да се плати веднага, след като ми се даде ден и час. Общата сума от която имам спешна нужда е $14.800"

Незнам и как ще се справя с всички други разходи, докато се възстановя, защото няма да мога да правя нищо в Instagram, Facebook или да работя където и да е!

Господ знае и кой ще се грижи за мен поне първите дни, докато съм на легло.

Не е тайна за никой, че живея сама с моето кученце Тита.

Много съм притеснена от положението, в което се намирам и реших да потърся вашата подкрепа. Нямам никакво време за чакане , но го правя защото нямам друг избор за момента и може да си отида от този свят неразбрана от хора, които незнаят какъв риск е да се стои със спукан силикон, който токсикира всички органи от неизвестно време плюс мозъка и костите. Имам други здравословни последствия, за които ще се погрижа, веднага след като се възстановя от операцията, защото ако реша да махна само силикона и ги намаля дотолкова колкото са моите, цената е $ 18.900 , а третата опция е над $35000 …

Прилагам всякакви документи на снимки. Ако решите да ми помогнете и искате още информация, ще ви я дам цялата от всевъзможни прегледи на лични, защото са много страници и няколко диска със скенери, 3D мамограм, ултрасаунд и т.н

На 11/03/2023 бях в спешен кабинет , но нищо не казах публично, защото пак си ударих главата, беше ми много лошо, всичко пак ме болеше и ми правиха скенер. Много ми прилоша и спрях да си почина на един частен паркинг и разтревожени менажерите са се обадили на полиция, а те от своя страна докараха линейка и ме натикаха насила в нея, но това е друга история с продължение …

На 4/4/23 бях пак в спешен кабинет във Флорида с неописуеми болки в гърдите, гърба , световъртеж, болки в корема, бъбреци и още и още където слава на Бог установиха че имам - ruptured silicone, макар че са го описали - сейлин !

Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания. Искрено вярвам в това.
Всеки долар е в плюс, и ако събера цялата сума, веднага ще ме оперират, ако не Господ да ми е на помощ. Всеки ден е фатален от тук нататък за мен .

Моля от цялата си душа за вашето съдействие по най-бързия начин, ако искате да ми спасите живота. Колкото и да се срамувам да споделя състоянието в което попаднах, разбрах че нямам никакво друго решение . Моля медиите за първи път за помощ, а не да използват случилото се с мен за поредна сензация и подигравка.

Искрено се надявам да разбирате сложността на моята ситуация. Срамувам се да призная , че всъщност вярвате или не докато пътувах из Флорида спях при приятели или в колата и получавах ваучери за храна и от разни заведения и бизнеси, с които правих бартер срещу реклама в Instagram, а те ме храниха и поиха, както се казва безплатно. Ще говоря за това подробно някой ден, ако оживея …

Живот, който не всеки ще разбере и може да го живее, но е една различна човешка съдба, избор или наложителен начин на живот…Моята психика е силна, но в това положение тя неможе да ми помогне ,защото става въпрос за пари които психиката ми не може да “произведе”

Идва Великден , стават чудеса

Вярвам, че Господ чете написаното и казаното от мен ще се види, чуе и отреагира от онези от вас, които искате и вярвате в моето реално здравословно и финансово положение. Вярвам, че Господ ще направи своето чудо чрез вас, и че има хора ,които могат и сърдечно по най бързия начин ще ми помогнат да преодолея този кошмар на време

Всеки ден може да е фатален. Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с активен въглен, не знам кво друго да правя, докато събера необходимата сума, но всичко ми гори отвътре като огън, а болката е вече неописуема.

Лекарите, които установиха това във Флорида, ми казаха ,че е животоопасно състояние пред приятелката ми, която ме заведе там и ми казаха да побързам до дни да махна имплантите . Е.. как да стане

Всички останали прегледи по повод това ги довърших тук и се потвърди казаното от Спешна болница във Флорида. Безкрайно съм им благодарна, защото ходя постояно на прегледи в Лас Вегас за този силикон и добре, че те установиха това, иначе щях да си отида, без никой да знае от какво!

Приятели, Няма как да запазя час за операция, без да имам цялата сума, няма дори смисъл и не намирам друг начин. Стоейки и плачейки вкъщи, няма да се справя с тази ситуация. Аз съм много здрав човек по принцип и се оказа , че най-вероятно всички проблеми, които имам в последно време, са от токсикацията ,която ме трови и разяжда всичко отвътре.

Моля за разбиране и вашата спешна помощ. От срам да потърся помощ …в истинския смисъл на думата ще умра …

Моля ви за вашата неотложна финансова помощ

Ако ви е по лесно, използвайте ако предпочитате REVOLUT app за България и Европа, защото получих току-що запитване на лични.

Предварително ви благодаря
С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ви.

"Стандарт"

Коментари

Новини Варна