IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
08:00 | 15 юли 2023
Обновен: 04:45 | 19 май 2024

Затварят ул. "Вълноломна" във Варна за коли за 2 дни

Причината - музикалният хип-хоп фестивал на морска гара

По материала работи: Ставри Таргов
Затварят ул. "Вълноломна" във Варна за коли за 2 дни

Във връзка с организиране на музикалния хип-хоп фестивал на Морската гара от 6.00 ч. на 15 юли (събота) до приключване на мероприятието - около 2.00 ч. на 16 юли (неделя) ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. "Вълноломна“, съобщава радио Варна.

Мерките по обезпечаване на обществения ред по време на мероприятието ще бъдат осигурени от ОД на МВР и сектор „Общинска полиция“. В района и на свободната зона ще има засилено полицейско присъствие, ще бъдат обособени КПП на вход-изходите, съобщават от отдел „Опазване на обществения ред“ към Община Варна.

Властите призовават да не се използва вълнолома за място, от което да се наблюдава музикалното събитие, което е със свободен достъп. Призовават се всички да бъдат внимателни по отношение на личното си имущество, да не носят в себе си предмети, които да бъдат квалифицирани като опасни и/или използването им да доведе до нараняване.

Придружителите на непълнолетни лица да осъществяват необходимия контрол над тях. При съмнения за противообществени и/или противозаконни прояви да сигнализират на най-близко стоящия полицейски служител.

Коментари

Новини Варна