IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
15:15 | 23 февруари 2016
Обновен: 18:55 | 1 май 2024

В „Утро в нашия град“ на 24 февруари очаквайте

По тв "Черно море"

По материала работи: manager
В „Утро в нашия град“ на 24 февруари очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 24 февруари очаквайте: Какво е състоянието на пчелните семейства в региона и какви добиви от мед очакват този сезон местните производители, ще научим от Янко Янков, координатор за Варна и Добрич на Съюза на пчеларите в България.

 

Какво успя да направи през изминалата година и какво не БЧК- Варна? Кои са приоритетите в работата на местната организация през 2016 година, ще разберем от д-р Петър Радушев, зам.-председател на Областния съвет на червенокръстците в морския град.

 

След 8:30 часа, в традиционната ни спортно-развлекателна рубрика „Извън терена“, очаквайте резултати и най-любопитните новини около последните мачове от осминафинала на най-комерсиалния футболен турнир „Шампионска лига“.

 

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с малките танцьори Мира Филева и Михаил Симеонов, шампионска двойка по спортни танци в клас „Деца до 11 г.“ от КСТ „Огледало“.

 

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна