IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
13:19 | 27 септември 2016
Обновен: 07:17 | 15 април 2024

В края на октомври във Варна ще се проведе първата Зърнена академия

Темите ще обхващат актуални аспекти на балансите на търсене и предлагане

По материала работи: Юлиян Атанасов
В края на октомври във Варна ще се проведе първата Зърнена академия

Първата зърнена Конференция в България под наслов „Зърнена академия 2016“ ще се проведе във Варна на 27 и 28 октомври, съобщиха от Националната асоциация на зърнопроизводителите. Мястото на форума е Интерхотел „Черно море“ в морския град. Партньори на събитието са Националната асоциация на зърнопроизводителите и Асоциацията на търговците на зърно и фуражи в България. На 27 октомври програмата ще включва презентации от лектори от Strategie Grains, UkrAgroConsult, Sunseedman, USDA, МЗХ, СЖС и др.

 

Темите ще обхващат актуални аспекти на балансите на търсене и предлагане, тенденции и развитие на пазарите на зърнени и маслодайни култури в Европа, България и света. На 28 октомври ще се проведе полудневен тренинг по хеджинг и риск мениджмънт, представен от Intl FC Stone – за ограничен кръг участници поради естеството на материята. Организаторите очакват участници от всички сектори на зърнения бранш, включително местни и международни търговски компании, преработватели, фермери, сървейори, спедитори и т.н. Имаме заявен предварителен интерес и от участници извън България.

 

SINOR.bg

Четете още: 186 състезатели мерят сили в Международен клубен турнир по пожароприложен спорт

Коментари

Новини Варна