IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
10:42 | 19 октомври 2016
Обновен: 05:46 | 3 май 2024

Пуснаха парното във Варна

Нужна е проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пуснаха парното във Варна

От вчера започна поетапното пускане на парното във Варна. Това съобщиха от топлофикационното дружество, от където съветват абонатите, че за правилното и оптимално функциониране на системите е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури. Отговорниците на абонатните станции следва да запълнят вътрешната отоплителна инсталация в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на радиаторите на максимална степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела, и няма да се налагат допълнителни манипулации след пускане на отоплението, допълниха от топлофикация.

 

Необходима е проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно (дисплеят им е „угаснал"), молим незабавно да потърсите съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата. От дружеството молят хората, след запълване на вътрешната отоплителна инсталация или невъзможност за това, да информират компанията чрез обаждане на безплатната ни телефонна линия 0800 14448, с цел да се избегнат течове при запълване на отоплителната инсталация от наша страна.

 

Четете още: Бракониерски отстрел на кошута установиха горските

 

Коментари

Новини Варна