IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
10:41 | 19 декември 2016
Обновен: 12:50 | 29 април 2024

Още подаръци за деца без родители пристигат в кампанията на "Черно море"

Благодарим на Димитричка Манолова!

По материала работи: Юлиян Атанасов
Още подаръци за деца без родители пристигат в кампанията на "Черно море"

С подаръчно пакетче в редакцията на вестник "Черно море" тази сутрин дойде варненката Димитричка Манолова. Възрастната дама е заделила от средствата си, за да купи пижамка, топли ръкавици, шапка играчка, които ще стоплят сърцата на дечица от социалните домове дни преди Коледа.

 

До утре всеки, които иска да внесе малко топлина в живота на едно самотно болно дете, може да изпрати на адрес: гр. Варна, жк “Чайка”, до бл. 23, студио на тв “Черно море”, за инициативата “Коледа те прегръща!” или да донесе лично, всеки работен ден от 8 до 19 ч., подарък за децата, настанени в седемте къщички от семеен тип в кв. „Изгрев“, „Владиславово“ и „Тополи“. Както вече ИА "Черно море" Ви информира, пристигнаха и първите подаръци. С куп играчки влезе в редакцията на вестник „Черно море“ младото семейство Иванови, за да се включи в коледната кампания за деца без родители. Музикални играчки, пъзели, книжки, плюшени любимци, и конструктори се наредиха до подаръците, приготвени за децата в къщичките от семеен тип. Друго младо варненско семейство донесе чанта с играчки,  книжки и флумастри за децата без родители.За втора поредна година Сърма Крикорян дари за кампанията ръчно изплетени шапки и шалчета ще топлят децата, настанени в седемте къщички от семеен тип в кв. „Изгрев“, „Владиславово“ и „Тополи“.

 

Подходящите подаръци са плюшени играчки, познавателни книжки, шапки, ръкавички, коледни чаши за чай или топли дрешки. Всеки подарък трябва задължително да не е употребяван и към пакета или кутията, в които е опакован, да има прикрепено описание със съдържанието и за каква възраст е подходящ. За момента в седемте къщички са настанени 81 деца с увреждания от цялата страна на възраст от 3 до 29 години. Те не знаят какво е семеен уют и никога не са усещали вълшебната топлина на коледната нощ...

Всички ние заедно вече един път им помогнахме да преживеят една истинска Коледа в новите си домове! Да го направим отново! Да им дадем заедно с подаръка и част от своята любов!

 

Благодарим ви за съпричастието!

 

Децата от кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА получиха своите подаръци

Служителите на КПМГ – България подкрепиха кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА

И ПГИ „Д-р Иван Богоров“ се включи в кампанията „КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА“

Фирма "Селектид интертрейд 93" - със сериозен принос в кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА

Топли дрехи и играчки донесе Мариана Златева за кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА

Коментари

Новини Варна