IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Телевизия Черно море
17:45 | 30 март 2018
Обновен: 01:25 | 29 март 2024

В Утро в нашия град на 2 април очаквайте

Само по ТВ Черно море

По материала работи: Борис Проданов
В Утро в нашия град на 2 април очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 2 април (понеделник) очаквайте:

 

Аутизмът се превръща в глобален здравен проблем. Какви са симптомите и възможностите за ранно диагностициране и интервенция, ще разберем от Марияна Пантелеева, директор на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование и от Светлана Илич, логопед към Логопедичен център – Варна.

 

Каква е ролята на Веселин Марешки и неговата партия, както в родния парламент, така и в Движението за Европа на нациите и свободите – говори лидерът на "Воля".

 

Кои са любимите книжки на малчуганите днес и как Варна ще отбележи Международния ден на детската книга, ще научим от Жечка Кираджиева, библиотекар в Детски и средношколски комплекс, към РБ „Пенчо Славейков“ – Варна.

 

В минутите за култура, ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Борис Панкин, режисьор на мюзикъла на Варненската опера „Да пееш под дъжда“

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303-310 и 052/303-311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна