IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Телевизия Черно море
14:09 | 14 май 2018
Обновен: 02:03 | 17 април 2024

Очаквайте в „Утро в нашия град“ на 15 май

Тв "Черно море"

По материала работи: Ставри Таргов
Очаквайте в „Утро в нашия град“ на 15 май

В „Утро в нашия град“ на 15 май очаквайте:

 

Макар и по трудния начин, Австралия се класира на световно първенство за четвърти път поред. Колко високо обаче могат да скочат „кенгурутата“ в Русия, ще научим в рубриката „Мондиал 2018“.

 

Как се изменя климатът у нас в последните години и може ли скоро да останем без метеорологични прогнози, ще разговаряме навръх Световния ден на климата с Иван Иванов, директор на НИМХ на БАН - Филиал Варна.

 

Кои са най-перспективните специалности за бъдещите икономисти, ще разберем от проф. д-р Евгени Станимиров, зам.-ректор по учебна дейност и ръководител на катедра "Маркетинг" в ИУ – Варна.

 

В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с Игната Василева и Марияна Генчева за съвместната им изложба „Из тайните на градината“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Черно море

Коментари

Новини Варна