IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новина на деня
11:36 | 9 август 2018
Обновен: 01:27 | 23 април 2024

Затварят улици и булеварди заради MTV Presents Varna Beach

Вижте къде ще бъде ограничено движението

По материала работи: Пламен Янков
Затварят улици и булеварди заради MTV Presents Varna Beach

Във връзка с провеждане на концерта MTV Presents Varna Beach, който ще се проведе на 12.08 на южния плаж, ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. „Вълноломна“ от 06.00 ч. на 12.08 до приключване на събитието (около 04.00 ч.) на 13.08.

 

От 11.00 ч. на 12.08 до приключване на мероприятието ще бъдат затворени за движение на автомобили и бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка). 

 

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост ще бъде преустановено движението на коли по бул.„Цар Освободител“ - от кръстовището с бул. „Княз Борис I“ до кръстовището с бул. „Приморски“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна