IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
08:23 | 29 септември 2018
Обновен: 18:21 | 29 април 2024

Днес е голямото предаване на пластмасови капачки във Варна

Забраняват паркирането на пиацата пред Катедралата

По материала работи: Пламен Янков
Днес е голямото предаване на пластмасови капачки във Варна

Благотворително събитие под наслов „Празник на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам““ ще се проведе днес, 29 септември, от 09:00ч. до 16:00ч. на площада пред Катедрален храм „Св. Успение богородично“. През целият ден на това място ще бъде позициониран голям контейнер и също така ще бъде подсигурено свободното паркиране на превозни средства за всички граждани които ще докарат своето събрано количество капачки за да гипредадат за благотворителност и рециклиране.

 

Всички хора които подкрепят кампанията ще могат да донесат събраните от тях, техните близки, приятели и колеги пластмасови капачки само и единствено в посочените часове пред Катедрален храм „Св. Успение богородично“ гр. Варна, като капачките трябва да са в здрави и добре завързани торби или чували, но не и туби, защото не трябва да се предават в туби.

 

 

Във връзка с провеждане на благотворителната инициатива днес се преустановява паркирането на превозни средства на таксиметровата местостоянка пред Катедралния храм „Успение Богородично", в интервала от 08.30 ч. до приключване на мероприятието - около 17.30 ч.  

 

Четете още 

Голямото предаване на пластмасови капачки във Варна ще е на 29 септември

Апаратура за всички новородени в АГ болница закупиха с капачки

34 тона капачки събра до момента кампанията "Аз вярвам и помагам"

Коментари

Новини Варна