IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Пътна обстановка
12:45 | 1 август 2021
Обновен: 16:40 | 18 април 2024

Ад на пътя в неделя! Ремонти по "Хемус", катастрофи по "Тракия"

15 км задръстване преди Бургас. Инцидент в Кресненското дефиле

По материала работи: Слав Велев
Ад на пътя в неделя! Ремонти по "Хемус", катастрофи по "Тракия"

Ад по е по пътищата на 1 август неделя. Ремонти и косене затрудняват движението по АМ "Хемус", а подбалканският аутобан е блокиран от серия катастрофи. Верижна катастрофа предизвика километрично задръстване на пътя София-Бургас. Инцидентът е станал на 308-ия км. в посока Бургас. Там са се ударили няколко коли. Вследствие на мелето в момента на пътя има над 15-килиметрово задръстване. В района има полиция.

Спират камионите по част от АМ „Хемус“ преди София, там се минава по обходен маршрут. Тежкотоварните автомобили, които се движат към столицата по магистралата, ще бъдат отклонявани на 47-ия км при п.в. „Ботевград“ по път II-17, по път I-1 Ботевград – София и на п.в. „Витинска река“, при 30-ти км, ще се връщат на автомагистралата.

Катастрофа затруднява и пътуването в Кресненското дефиле. Движението при км 395 на път I-1 Сандански - Благоевград се осъществява временно в една лента, двупосочно, поради пътнотранспортно произшествие, съобщават от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват указанията на "Пътна полиция".

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Коментари

Новини Варна