IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Пътна обстановка
15:45 | 8 юни 2022
Обновен: 07:43 | 19 април 2024

Пороят завлече контейнер по пътя "Виница" - "Св. св. Константин и Елена"

След всеки дъжд пътищата в района стават непроходими както за пешеходци, така и за коли

По материала работи: Слав Велев
Пороят завлече контейнер по пътя "Виница" - "Св. св. Константин и Елена"

Снимка: Фейсбук/Maria Peteva/катя къчинска

Проливният дъжд във Варна създаде обичайните неприятности за жителите и гостите на града. Улици и булеварди отново се превърнаха в реки, а подлезите се наводниха. Едно от най-критичните места при по-силен дъжд във Варна е квартал "Виница".

Обикновено пътят между двете населени места се превръща във водопад, като този път дъждът и нехайството на местната администрация предизвикаха сериозна опасност за живота и здравето на всички пътуващи по пътя от "Виница" към "Св. Константин и Елена".

Новите контейнери, които биват поставяни така, че да са лесно достъпни за сметосъбиращите машини, често създават проблеми както за хората, талка и за шофьорите. Този път, един от контейнерите бе завлечен на пътното платно. За това сигнализираха очевидци в социалната мрежа.

В същото време след всеки дъжд пътищата в района стават непроходими както за пешеходци, така и за коли. Водата влиза в част от дворовете.

Ето и как изглеждат и някой дворове във "Виница":

Коментари

Новини Варна