IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Пътна обстановка
16:00 | 13 август 2022
Обновен: 11:11 | 28 март 2024

Ядове за шофьорите за празника на Варна: Променят движението и синята зона

Затварят редица улици в центъра на морската столица в понеделник

По материала работи: Слав Велев
Ядове за шофьорите за празника на Варна: Променят движението и синята зона

По повод празника на Варна и във връзка с тържествено издигане на флага на града пред Катедралния храм „Успение Богородично” от 9,45 часа на 15.08.2022 г. до приключване на мероприятието (около 11:00 часа) се затварят за движение пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; бул. „Христо Ботев“ – от кръстовището с ул. „Кракра“ до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; бул. „Мария Луиза“ – от кръстовището с бул. „Вл. Варненчик“ до кръстовището с ул. „Шипка“; бул. „Вл. Варненчик“ – в частта от кръстовището с бул. „Съборни“ до кръстовището с бул. „Мария Луиза“.

По повод празничния концерт в района на Морската гара ще бъде преустановено движението на МПС-та по ул. „Вълноломна” - от 06:00 часа на 15.08.2022 г. до приключване на мероприятието на 16.08.2022 г.

От 19 ч. на 15.08.2022 г. до приключване на мероприятието на 16.08.2022 г. се преустановява и движението на ППС по следните улици: бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост, ще бъде преустановено движението на автомобили по бул. „Цар Освободител“ - от кръстовището с бул. „Княз Борис I“ до кръстовището с бул. „Приморски“, съобщиха от дирекция „Управление на сигурността и контрол по обществения ред“.

На 15.08. 2022 г. няма да работи и „синята зона“ във Варна, съобщиха от общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“. 

Коментари

Новини Варна