IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Икономика
10:48 | 29 октомври 2018
Обновен: 15:19 | 15 май 2024

Енергото посрещна близо 2000 клиенти в изнесени офиси през 2018 година

Това спестява време на абонатите

По материала работи: Ставри Таргов
Енергото посрещна близо 2000 клиенти в изнесени офиси през 2018 година

ЕНЕРГО-ПРО проведе последния за 2018 година етап от кампанията за изнесени офиси, в рамките на който специалисти обслужване на клиенти посетиха 10 малки населени места във Варненско. Така общият брой организирани приемни за годината достигна 81, обхващащи всички области на територията, обслужвана от дружеството.

 

По време на изнесените офиси то дава възможност на своите клиенти в малки населени места на територията на Североизточна България да се възползват от услуги, които изискват посещение на клиентски център на дружеството.

 

В организираните през 2018 година приемни клиентите най-често се възползваха от възможността да сменят
титуляр по партида за електрическа енергия, както и да актуализират своите данни за контакт.

 

За успешното протичане на изнесените офиси през тази година бяха ангажирани два екипа от специалисти на енергото, които в рамките на общо 9 седмици посрещнаха и обслужиха близо 2 000 клиента. Всички посетители оцениха положително предоставената им възможност от страна на дружеството да бъдат консултирани по различни въпроси, свързани с потреблението на електроенергия, без да се налага да пътуват до съответния областен център.

 

Срещите с клиентите се осъществиха в сътрудничество с местната администрация, която предостави подходящо и удобно за жителите на съответното населено място помещение.

 

Енергото получи множество покани за нови срещи по проекта за изнесени офиси както от клиентите, така и от общинските и кметски администрации. Част от тях ще бъдат посетени още през тази година, като графикът за провеждането им е публикуван в интернет страницата на дружеството.

 

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна