IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Икономика
09:31 | 9 септември 2014
Обновен: 09:47 | 22 февруари 2024

Община Варна търси служители по социален проект

Община Варна търси служители по социален проект

По материала работи: Слав Велев
Община Варна търси служители по социален проект

Община Варна продължава да търси служители по социален проект, като удължава срока за набиране на кандидати за позиция „лекар-педиатър“ и „медицинска сестра“. Кадрите ще бъдат назначени по проект „Общностен център за деца и семейства – Варна“, за предоставяне на услугата „Здравна консултация за деца“. Заявка за участие в предварителния подбор може да бъде подадена до 17.00 часа на 23 септември 2014г.

Кандидатите за позиция „медицинска сестра“ трябва да отговарят на следните изисквания: да са физически лица; да имат висше образование – завършена образователна степен професионален бакалавър или средно специално медицинско образование – медицинска сестра; да имат професионален опит не по-малък от 1 година в областта на здравните дейности; да познават нормативната уредба в областта на здравната грижа за деца; да притежават компютърна грамотност; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; да не са служители в държавна, областна или общинска администрация; да не са участвали в разработването на проект „Общностен център за деца и семейства - Варна” на община Варна.

Ще се счита за предимство наличието на практически опит в работата с уязвими деца и семейства или предишно изпълнение на проекти в областта на социалните услуги за деца и семейства, здравеопазването, образованието, предучилищната подготовка или социалното включване на деца и семейства в риск. Познаването на местните уязвими общности, техните културни особености и език, също се смятат за предимство.

Минимален едногодишен опит като педиатър се изисква за кандидатите, решили да кандидатстват за позицията „лекар-педиатър“. Необходими са също и висше образование със специалност „педиатрия“, познаване на нормативната уредба в областта на здравната грижа за деца и компютърна грамотност.

Проектът „Общностен център за деца и семейства – Варна“, е финансиран със заемни средства от Международната банка за възстановяване и развитие, като кандидатите ще бъдат оценявани за опит и квалификация съгласно процедурите, описани в указанията на Банката.

Черно море

Коментари

Новини Варна