IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Икономика
13:40 | 30 март 2023
Обновен: 20:08 | 18 март 2024

Във Варна организират пролетна борса за кадри в туризма

Тя ще се проведе на 20 април в ДКС

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна организират пролетна борса за кадри в туризма

Пролетна трудова борса ще се проведе във Варна в края на месец април. За поредна година Агенцията по заетостта, Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Варна, и Дирекция „Бюро по труда” – Варна, ще съберат на едно място търсещи работа лица и работодатели.

Опитът, който вече имаме, показва, че именно тези срещи, осъществени по време на трудовите борси, са много сполучлива форма на договаряне за трудова заетост и за двете страни. Целта е да се скъси дистанцията между предлагащите работа и тези, които търсят такава, съобщиха от РСЗ - Варна.

Събитието ще се проведе на 20 април 2023 г. във фоайето на Търговски център, Дворец на културата и спорта – Варна, с начален час 10.30 ч. Тази година за участие са поканени работодатели от различни сектори на реалната икономика в града ни – туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и др. Вратите са отворени за всички, които активно търсят работа, включително студенти и ученици, които желаят да работят през ваканцията.

 

Коментари

Новини Варна