IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
15:50 | 21 април 2022
Обновен: 01:47 | 26 април 2024

Адв. Бранимир Балачев отговаря на областния управител Благомир Коцев

След получаване на исканата информация за кораб "Царевна" ще информирам отново обществеността за констатираните факти, категоричен е депутатът

По материала работи: Ставри Таргов
 Адв. Бранимир Балачев отговаря на областния управител Благомир Коцев

Във връзка с изявлението на Областния управител Благомир Коцев за установяване на връзка между него, неговото семейство и техния съдружник Николай Стефанов – областен координатор на политическа партия „Продължаваме промяната“  уведомявам, че съм предприел следните фактически и правни действия по установяване на съпричастността на гореизброените лица и отношението им към моторен кораб „Царевна“ :

Задал съм въпрос към Министерство на външните работи за установяване от тяхна страна собствеността и мениджмънта на кораба, кореспонденцията между Министерството и Николай Стефанов, както и съм подготвил официално запитване към Морска администрация, Корабния регистър на Република България за проследяване историята на плавателния съд и установяване на действителния му собственик в годините.

След получаване на исканата информация ще информирам отново обществеността за констатираните факти. Това се казва в позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС - Варна  адв. Бранимир Балачев, изпратена до медиите.

Що се отнася до изявлението на г-н Коцев относно професионалната ми кариера, му пожелавам да постигне същите успехи и признания, макар и на
ресторантьорското поприще.

В продължение на 35 години съм защитавал, съобразно дадените ми права от Конституцията на Република България и Закона за адвокатурата, със законови средства и в рамките на закона стотици български и чуждестранни граждани и търговски дружества, за което съм получил  тяхното признание.

Като всеки човек, и аз не съм съвършен и имам пропуски, като например приготвянето на вкусно барбекю или полирането на домакински съдове, затова съм готов да приема съветите и обучението на г-н Коцев в тази насока, за което ще му бъда благодарен.

Коментари

Новини Варна