IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
15:20 | 26 август 2022
Обновен: 23:05 | 29 април 2024

БСП обяви водачите на листи

Борислав Гуцанов ще води социалистите във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
БСП обяви водачите на листи

БСП обяви водачите на листи в цялата страна, съобщиха от партията. 

Те са одобрени от Националния съвет на социалистите. Лидерът на левицата Корнелия Нинова ще води листата в Благоевград и в 25 МИР София. 

В столицата Христо Проданов ще води в 23 МИР, а Георги Свиленов в 24 МИР - София. Иван Ченчев ще е водач в 26 МИР София-област. Кристиан Вигенин пък ще води в Пловдив и Ямбол. 

В Стара Загора листата на БСП ще се води от Георги Гьоков. Явор Божанков ще е водач във Велико Търново. Филип Попов, Атанас Зафиров и Борислав Гуцанов водят листите съответно във Видин, Враца и Варна.   

В Бургас водач на социалистите ще е Петър Кънев. Ирена Йорданова ще води листите в Ирена Атанасова, а Румен Гечев в Плевен. 

Водач в Перник ще е Александър Симов. В Пловдив-област листата на десните ще води Веска Ненчева. Деян Дечев ще е водач в Сливен. 

Драгомир Стойнев ще е водач в Пазарджик. Валери Митов в Габрово, а в Смолян ще е Емил Хумчев. 

В Кюстендил листата ще води Бойко Клечков. Георги Михайлов ще бъде водач в Кърджали, а в Разград начело ще бъде Добрин Добрев. 

Вяра Йорданова ще е водач в Ловеч, а Мая Димитрова в Добрич. Листата в Русе и Шумен ще оглави Иван Иванов, а в Силистра Момчил Неков.

Водач в Търговище ще бъде Светослав Стефанов, а в Хасково бившата шефка на ДКК Смиляна Нитова – Кръстева, съобщава bTV.

Коментари

Новини Варна