IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
13:26 | 10 април 2024
Обновен: 20:24 | 28 април 2024

Пускат Дебора срещу 5 бона гаранция

Ако кръвната проба докаже, че е пила, ще плаща автомобила на държавата

По материала работи: Петър Захариев
Пускат Дебора срещу 5 бона гаранция

Дебора Иванова/Снимка: Инстаграм

Хванатата във вторник с 2,9 промила алкохол зад волана фолк певица Дебора Иванова е на свобода под гаранция от 5000 лева, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Резултатите от кръвната й проба се очаква да излязат в четвъртък. Предстои да се установи и стойността на автомобила "Фолксваген Артеон“, който е управлявала. Возилото е взето на лизинг, което означава, че не може да бъде иззето, но когато се установи стойността му, то Дебора ще трябва да плати стойността му на държавата.

Фолк певицата бе спипана пияна за волана, след като направи лека катастрофа на булевард Черни връх" в столицата. Дрегерът отчете 2,9 промила алкохол в кръвта й. Ако бъде призната за виновна Дебора Иванова може да отнесе наказание от 1 до 3 години затвор и глоба от 200 до 1000 лева. На излизане от Окръжна болница Дебора отрече да е употребила алкохол, а каза, че взима лекарства.

През ноември 2017 г. певицата призна, че е пребита пред дома си от трима неизвестни. След побоя получила заплахи да не раздухва случая, ако не иска да бъде залята и обезобразена със сярна киселина.

Коментари

11g24g ( преди 2 седмици )
rate down comment 1 rate up comment 0