IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
15:30 | 9 април 2024
Обновен: 15:51 | 29 април 2024

Задържаха фолкпевица, катастрофирала пияна по обед

Дебора твърди, че не е употребявала алкохол

По материала работи: Слав Велев
Задържаха фолкпевица, катастрофирала пияна по обед

Фолкпевицата Дебора/Снимка: Инстаграм

Задържаха фолкпевицата Дебора, катастрофирала пияна по обед на столичния бул. „Черни връх”. Тя е дала положителна проба за алкохол. Певицата призна за катастрофата, но твърди категорично, че не е пила.

„Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил“, каза тя. Дебора твърди, че не знае защо дрегерът е показал такъв резултат.

Според информацията от полицията инцидентът е станал по обяд. Певицата се е ударила с автомобила си в друга кола. Тя е задържана за 24 часа и ще ѝ бъде направен кръвен тест.

Това е пореден случай у нас, при който известна личност е арестувана за шофиране в нетрезво състояние или под влиянието на наркотици. Припомняме, че певицата Диона даде положителна проба за кокаин, която по-късно беше потвърдена от кръвното тестване.

Ивайло Цветков-Нойзи също беше хванат да шофира с 2,12 промила алкохол. Преди това певицата Белослава също беше засечена да кара след като е пила.

Коментари

Новини Варна