IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини
11:45 | 30 април 2024
Обновен: 18:06 | 17 май 2024

Как да отслабнете до лятото, без да навредите на здравето си?

Тайните на балерините

По материала работи: Десислава Михалева
балерина

Лятото е почти тук, но не всеки е успял да отслабне. Един от популярните методи е специалният метод на балерините. Всъщност тези момичета винаги демонстрират стройна фигура. Но как постигат такива параметри е загадка за мнозина. Ето защо има много митове за гладуването и тренировките до загуба на пулса. Ще ви кажем кои лайфхакове на танцьори можете да използвате и кои не.

 

Митове за фигурата на балерините

Nа балерините често се приписват строги диети и главоболия, но в действителност това не е така. Танцьорите се хранят добре и имат разнообразна диета, в противен случай момичетата просто няма да имат сили за интензивни физически тренировки.

Понякога на балерините се приписва използването на прозрачно фолио за отслабване. Твърди се, че момичетата се увиват в него, обличат се топло и отиват на тренировка. Този метод помага само да се премахне малко влага от тялото, но не и да се отслабне. Обвивките и физическата активност създават рискове за здравето на сърцето. Така че е по-добре да не експериментирате с фолио.

Балерините не тренират до изтощение. За тях физическата активност е ежедневие, тъй като започват да спортуват от ранна детска възраст. Но за неподготвен човек това наистина е огромен стрес.

 

Как да отслабнете

Коригирайте диетата си. Яжте по едно и също време, пийте повече вода. Сутрин можете да се поглезите с десерт, но вечерята определено трябва да е здравословна и засищаща, смята експертът. Добавете активност към живота си. Ходете повече, карайте колело, качвайте се по стълбите. Ако нямате време да отидете на фитнес, тогава поне ходете повече. Упражнявай се редовно. Започнете сутринта си с упражнения и не забравяйте за основните си тренировки. По-добре е да са различни: редувайте стречинг и силови упражнения.

Коментари

didier93 ( преди 2 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
11g 23g 89g nlo ( преди 2 седмици )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна