IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини
13:00 | 30 април 2024
Обновен: 03:59 | 17 май 2024

Спартак победи Черно море и направи мощен старт в плейофите

Варненци се предадоха в Плевен с 83-116

По материала работи: Десислава Михалева
БНЛ

Наставникът на БК Черно море Тича Георги Давидов сподели в интервю за НБЛ след загубата на тима срещу Спартак Пл с 83-116, че е усетил напрежение у младите играчи. 

„116 точки са абсолютно много. Имаше напрежение в нашите играчи, особено при по-младите. За някои от тях това бе първи мач от плейофите в кариерата им и напрежението съществуваше в самото начало. След това опитахме и стопихме изоставането си само на 4 точки през първото полувреме. Спартак е отбор, съставен от много класни баскетболисти, които наказват всяка една грешка. Второто полувреме дори не е за коментиране. Аз смятам, че можем да играем много по-добре  и съм сигурен, че ще го покажем в следващия мач пред наша публика", каза Давидов, цитиран от BGbasket.com.

На линия за варненския отбор отново бяха Аверил Угба и Морис Крийк. Двубоят започна с 30 минути закъснение, тъй като имаше проблем с часовника за 24 секунди. През втората част, когато Талиб Занна от редиците на “синьо-белите” потърси саморазправа с един от реферите - Калоян Костов след отсъден фаул в нападение,  бе удържан от своите съотборници, но впоследствие нигериецът беше изгонен на бърза ръка след две технически нарушения. 

Серията се мести във Варна, където на 1 май (сряда) ще се изиграе вторият мач, а Черно море ще се нуждае от задължителен успех. 

Коментари

didier93 ( преди 2 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна