IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Морски бизнес
18:42 | 8 юли 2015
Обновен: 13:53 | 18 април 2024

Бирници продават два речни корба

Съдия-изпълнителите искат над 1,5 млн. лева за двата плавателни

По материала работи: Слав Велев
Бирници продават два речни корба

Кораб за над 1 000 000 лв. е сред транспортните средства, обявени за продажба от съдия-изпълнители в Северозапада, пише "Конкурент". Публичният търг за плавателния съд е обявен във Видин.

 

От документите, публикувани в регистъра на публичните продажби става ясно, че корабът „Хан Аспарух“ ще бъде продаден на търг при първоначална цена от 1 034 190 лв. Върху него има ипотека в полза на банка и плавателният съд е с наложена възбрана след съдебно решение. Той е построен през 1982 г. в Германия. Задатъкът, който ще трябва да внесат кандидатите да участват в търга е в размер на 10% от първоначалната цена.

 

Те ще станат ясни на 17 юли, когато ще бъдат отворени предложенията в присъствието на частния съдебен изпълнител. За публична продан във Видин е обявена и баржа на стойност 432 000 лв. Тя също е немско производство и е в добро техническо състояние, става ясно от обявлението.

Коментари

Новини Варна