IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Морски бизнес
12:06 | 13 август 2016
Обновен: 09:24 | 28 април 2024

ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" връчи дипломите на своите студенти

Миглена Цветкова е отличник на випуска

По материала работи: Борис Проданов
ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" връчи дипломите на своите студенти

235 магистри и бакалаври от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“ във Варна днес получиха дипломите си. Миглена Цветкова е отличник на випуска. Дамата се дипломира в специалността “Мениджмънт на водния транспорт“.

 

Тя споделя, че за успеха най-важно е било постоянството. Имала е много амбиция да се изяви, а важно за нея е постигането на крайната цел. А тя била именно такава - да е №1 във ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“.

 

Морска компания вече е наела Миглена Цветкова. Нейният работодател има 5 кораба и отличничката се надява да научи покрай професиата си още много неща. Тя не крие, че семейството й е отдадено на морския бизнес.

 

Пожела на своите състуденти също успехи, добро бъдеще и сбъдване на мечтите.

 

Сред гостите на тържеството бяха зам.-министърът на отбраната Десислава Йосифова, началникът на Националния военен университет "Васил Левски" бригаден генерал Пламен Богданов.

 

От 9 ч. на Морска гара – Варна утре ще се проведат ритуалите по тържественото вдигане на военноморския флаг и по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от „Випуск 2016” от специалност „Организация и управление на тактическите подразделения от ВМС” на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”. 

Коментари

Новини Варна