IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:04 | 20 ноември 2020
Обновен: 19:42 | 22 април 2024

Хороскоп за 21 ноември 2020 - Рак

Нови преживявания

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 ноември 2020 - Рак

Събота ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството.

Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции.

Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре просто е такъв ден.

Коментари

Новини Варна