IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:01 | 24 ноември 2020
Обновен: 19:46 | 22 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Овен

Интересни нови приятелства и познанства с хора отблизо и далеч

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е месец, в който ще създадете интересни нови приятелства и познанства с хора отблизо и далеч. През декември ще имате много по-добро настроение. Ще сте много по-оптимистично настроени за бъдещето си соглед задаващата се нова 2021 година.

Декември определено ще бъде много емоционален за вас месец, в който мнозина ще усетят липсата на важни хора, които са в Отвъдното.

През месеца ще имате повече контакти с приятели и роднини ( и не само по празниците), които ще ви създадат приятни емоции, но няма да изпълнят празнината оставена от други близки за вас хора.

Едно важно събитие в живота на човек от семейството ви, ще ви разплаче или въздейства твърде емоционално. През декември е възможно получаване или изпращане пари, както и други финансови операции и действия свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.

Ще получите новина или предложение, което ще ви провокира към сериозен размисъл от ваша страна преди да реагирате или дадете някакъв отговор.

Мнозина ще преживеят събитие от семеен характер, свързано с годеж, сватба, рожден ден, имен ден свързан с човек от кръга ви приятели или роднини.

През този месец малко по-трудно ще се реализират очакванията ви, свързани с човек, който през този период ще се намира в друго населено място. Възможни са забавяния, отлагания или възникване на неочаквани пречки.

През декември може да изгубите или забравите нещо, но ще го намерите или загубата ви ще бъде възстановена по някакъв начин. През този месец ще пътувате с цел да се срещнете с роднини, приятели или да посетите ваше любимо място.

Очаквайте интересно събитие или гостуване на хора от друго населено място.

Жените Овен ще имат интересни срещи или разговори свързани с деца или млади хора. Ако имате собствено дете вероятно ще организирате някакво събиране свързано с него.

Мъжете ще се зарадват на важни за тях новини. Предложенията, които ще получите през този месец, независимо коя сфера от живота ви, засягат ще бъдат интересни и перспективни за вас.

Коментари

Новини Варна