IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:06 | 24 ноември 2020
Обновен: 19:46 | 22 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Дева

Флирт в службата ще създаде конфликт и дори скандал

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през декември ще ви изненадат събития, развитието на които ще е коренно различно от вашите предварителни надежди и очаквания. Най-вероятно те ще имат някакво негативно влияние върху вас, което ще бъде породено от лъжа, измама или друга подобно действие.

През този месец неочаквано разкритие ще имат тайни или манипулативни действия на други хора, както и всякакви задкулисни действия в семейството, в работната ви среда или в обществото, където живеете.

Едно от важните събития този месец ще има връзка с новина, свързана с жена, която живее в друго населено място. Това може да има връзка с раздяла в нейния живот, с някаква загуба или провал, с премеждие или инцидент.

През този месец ще присъствате на събиране, свързано с роднини или приятели, които ще имат важен празник в семейството си: годеж, сватба, юбилей и др.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак, за създаване на ново семейство за тези от вас, които вече са преживяли един неуспех в брака.

В работата си ще имате по-голямо напрежение, защото много хора ще разчитат на вас, а вие няма да можете да получите достатъчно помощ за да се справите с възложените ви задачи. През декември разчитайте на собствените си ресурси и умения, на една по-голяма мобилизация, професионализъм и концентрация от ваша страна.

Флирт в службата ще създаде конфликт и дори скандал, с някой който ще има лично отношение към тази връзка.

През декември повод за радост и специални вълнения ще бъде мъж от кръга ви близки приятели или съседи.

Най-интересните и специални преживявания този месец ще имат връзка с ваши срещи с нови и стари приятели.

Мъжете Дева ще успеят да поставят на място някой, който се опитва с лъжа или хитрост да навреди на личния им живот.

Жените ще преживеят трудности, свързани с неприятно, емоционално преживяване в кръга им от роднини.

Коментари

Новини Варна