IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:07 | 24 ноември 2020
Обновен: 19:46 | 22 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Везни

Внимавайте с електрическите уреди и всякакви технически средства и инсталации в дома си

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през декември ще успеете да разрешите свои финансови притеснения или проблеми, които вероятно са възникнали в предишните месеци. Възможно е сега да се зарадвате на един успех, да си осигурите нов източник на доходи, да започнете нова по-добре платена работа и др.

През този месец една новина, свързана със сериозните неприятности в живота на ваши роднини, приятели или познати ще ви накара да се замислите върху някои неочаквани обрати в живота. Тези събития ще бъдат важен житейски опит и за вас. Човек никога не знае в каква ситуация може да изпадне или какви преживявания съдбата ще му поднесе.

През този месец ще имате по-сериозни ангажименти, свързани с документи. Ще се сблъскате с излишна бюрокрация или твърде много формалности, които ще ви изнервят.

Това ще бъде благоприятно време за разчистване на дома от ненужни вещи или остарели такива. Декември ще бъде подходящо време за всякакви продажби, като не фокусирайте вниманието си единствено върху желаната от вас цена.

През този месец има вероятност да станете обект на измама или кражба от някой, който предварително е планирал своите действия.

Много приятно събитие, свързано с дете ви се дава да преживеете през този зимен месец. Може да ви зарадва раждането на дете или дългочакана новина свързана с бременност. Може да ви зарадва успех на пораснало вече дете или внуче или то да има свой личен празник: рожден ден, имен ден и др.

Ако сте в процес на съдебно дело от финансов характер, пригответе се за неприятни размествания или усложнения.

Ако сте в процес на важна промяна в живота си, за която се нуждаете от по-големи финансови ресурси, може да се изправите пред временни забавяния или затруднения от всякакъв характер.

Стресова ситуация, свързана с роднина, ще ви накара да осъзнаете за пореден път, че лошите неща в живота идват бързо.

Внимавайте с електрическите уреди и всякакви технически средства и инсталации в дома си.

Жените ще изживеят напрежение или стрес, свързано с близка жена.

Мъжете ще се радват през декември на добри финансови новини и възможности.

Коментари

Новини Варна