IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:08 | 24 ноември 2020
Обновен: 19:46 | 22 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Скорпион

През този месец ще можете да постигнете много неща

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през декември ще ви натоварят различни неприятности или проблеми, свързани с млад мъж най-вероятно от роднинския ви кръг.

Мнозина ще се зарадват през този месец на гости, които ще дойдат от друго населено място. Това ще бъде благоприятен месец за пътуване с цел срещи с роднини, приятели или нови познанства.

За някои от вас декември ще бъде време за реализация на една голяма промяна, свързана с преместване по местоживеене (за кратък или по-дълъг период от време).

Изненадите през този месец ще имат някаква връзка с дете: зачеване или раждане на бебе, успешна изява или нов старт в живота и др.

Ще ви изненада и новина, свързана с бременност на жена, за която това ще бъде дългочакана радост.

През този месец ще можете да постигнете много неща, да стартирате и завършите важни задачи и планове.

В личен план също ще преживеете поредица от приятни емоции, основно в любовта. Сега или ще създадете връзка с бъдеще или ще развиете създадена вече връзка към едно по-сериозно обвързване.

През този месец избягвайте финансови отношения с приятели, тъй като рискувате да влошите отношенията си.

През декември съдбата ще намери начин да ви изненада приятно с документ от финансов характер, с неочаквана печалба или подарък, с удачна покупка на добра цена и др.

Жените Скорпион ще преживеят месец на важни решения и промени - всичко ще зависи от готовността ви да тръгнете смело към нови, непознати хоризонти в живота си или ще се оставите на рутината и сивотата, в която сте попаднали.

Мъжете ще обмислят една нова възможност за работа или бизнес, но вероятно ще ви бъде трудно да вземете решение през този месец.

Коментари

Новини Варна