IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:11 | 24 ноември 2020
Обновен: 06:42 | 25 март 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Водолей

Новата година трябва да посрещнете с по-големи надежди и оптимизъм

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през декември ще успеете да освободите от свои притеснения и да получите по-голяма яснота относно ваши проблеми или притеснения.

През декември ще ви бъде даден шанс и късмет да осъществите много хубави неща и да останете доволни от самите себе си. Ще бъде важно да запазите в действията си честност, благоприличие и скромност.

През този месец ваши лични или професионални отношения, които досега не са ви създавали проблеми, ще преминат през различни изпитания. Внимавайте с прояви на свръхчувствителност, на докачливост или ревност.

През този месец ви предстои събиране с ваши приятели или съседи, свързано със събитие в техния дом.

Ако в работата си носите отговорност, свързана с пари, бъдете внимателни, за да не се допусне неприятна ситуация поради грешка, измама и др.

Това ще бъде един благоприятен месец за разрешаване на финансов проблем или за приключване на едно плащане (заем).

През този месец може да затвърдите своя позиция на работното си място. Ще ви бъде дадена възможност да реализирате пропуснат шанс или идея.

През декември ще сте поканени на събиране, свързано с човек в кръга ви от роднини или приятели. Декември ще може да бъде запомнен с една нова придобивка в дома ви.

Предстои ви да получите пари или ще преживеете благоприятно развитие на финансови отношения с жена. Като цяло този месец ще бъде благоприятен за работа, свързана с жени.

Жените ще преживеят изненада, свързана със здравословен проблем в семейството си или с човек от кръга им роднини.

Мъжете ще имат възможност да оставят зад гърба си една емоционална, физическа или финансова загуба. Новата година трябва да посрещнете с по-големи надежди и оптимизъм.

Коментари

Новини Варна