IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
00:12 | 24 ноември 2020
Обновен: 07:18 | 30 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Риби

Много напрегнат и динамичен период

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през декември ще преминете през един много напрегнат и динамичен период за вас. Ще имате повече ангажименти в ежедневието и повече задачи, които ще трябва да бъдат приключени в срок.

През този месец ще обмисляте идеи, предложения или възможности за по-добър доход, за допълнителни работа и др. През декември основно ще се ангажирате с вашите собствени проблеми и тревоги. Ще търсите начини за тяхното разумно разрешаване. Това ще бъде важно за вас преди да са станали по-сериозни или по-трудни за разрешаване. Вероятно тяхното разрешаване ще ви коства и разход на пари.

Развитието на ваша лична, приятелска или професионална връзка ще ви изненада през този месец. Ще се чувствате объркани и несигурни в това, което преживявате.

През декември ще получите пари или финансов документ, който ще ви освободи от някакъв страх или притеснение. Това може да касае вашите семейните отношения, но може да има и връзка с бизнеса ви (ако имате такъв).

През декември ще се обсъждат планове, свързани с дете: с неговото образование, развитие на талант или усвояване на допълнителни умения и др.

За някои от вас този месец носи грижи, свързани със здравословен проблем в семейството, престой или лечение в болница, специална терапия и др.

През този месец могат да ви обидят думи и действия на човек, който умишлено ще действа против вас по този начин.

Жените Риби ще се разделят с приятели, и това няма да донесе никаква изненада за тях.

Мъжете ще се зарадват на един свой личен успех, който вероятно са постигнали сами или с помощта на друг мъж.

Коментари

Новини Варна