IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
00:11 | 28 ноември 2020
Обновен: 19:48 | 22 април 2024

Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември - Водолей

Дамите ще имат вълнуващо предложение

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември - Водолей

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност.

За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н.

В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
 

Коментари

Новини Варна