IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:01 | 20 февруари 2021
Обновен: 05:20 | 8 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Овен

Мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни, което ще провокира различни настроения. Промяната в настроенията ще ви правят трудни за комуникация, особено с хора, с които работите заедно.

Опитайте се да си осигурявате максимално време за почивка. Избягвайте напрежението и хора, които създават напрежение около себе си.

През тази седмица може да ви се наложи отново да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор преди време, без да се постигне конкретен резултат.

През тази седмица избягвайте обвързващи ви финансови отношения с хора, които не познавате добре или такива, които имат лоша репутация.

През тази седмица приятели ще ангажират вниманието ви с повече разговори или с динамична размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат събития в техния личен или професионален живот.

През седмицата ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще приемете като обида и лицемерие.

През тази седмица ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния.

Жените ще могат да постигнат важни резултати в делата си, особено тези, които носят доходи в личния им или бизнес бюджет.

Мъжете Овен ще се ядосват на повечето задачи, свързани с битови проблеми, ремонти, повреди на различна техника или автомобил.

Коментари

Новини Варна