IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Хороскопи
00:02 | 20 февруари 2021
Обновен: 11:05 | 27 март 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Телец

Изненадите ще ви създават безпокойство

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненада възникването на неочакван проблем, който ще ви създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение.

През седмицата са възможни грижи, свързани със собственото ви здраве, като: посещение при лекар, зъболекар или друг специалист.

Изненадите през тази седмица ще ви създават безпокойство, независимо дали са приятни или не.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия, свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини.

Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения ще предизивика по-сериозни разговори относно бъдещето на вашите отношения.

През тази седмица независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора. Те ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ.

През седмицата избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви.

Жените Телец ше обсъждат или планират различни финансови разходи, свързани с дома си, с подръжката на някакво имущество, с продажба или с покупка на вещи, стоки и др.

Мъжете ще имат късмет в дела и планове, свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Може да възникне неочаквана възможност за вас, която да изиска пътуване през годината.

Коментари

Новини Варна