IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:05 | 20 февруари 2021
Обновен: 11:05 | 27 март 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Лъв

Ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Лъв

Ако си роден под знака на Лъв, през тези седем дни от вас ще се изиска едно по сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на човек от семейството ви.

Една неприятна новина, която ще получите през седмицата, може да ви свари неподготвени. Ще ви бъде трудно да реагирате по най-добрия за вас начин в съответната ситуация.

През тази седмица ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или благоприятни обстоятелства.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за купуване на вещи за дома, тъй като в последствие ще се окажат с лошо качество или ще преживеете разочарование поради друга причина.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате една интересна идея, която тепърва ще ви донесе полза, включително такава свързана с допълнителен доход.

Като цяло тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да избягвате всякакви прояви на хитрост или злонамереност.

Жените Лъв ще останат разочаровани от свое очакване свързано с любовен или брачен партньор. Може би товарите човека до вас с неща, които в момента са невъзможни за изпълнение.

Мъжете ще имат сложни отношения с хора, родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Здравето ви може да бъде проблематично за някакъв период от време.

Коментари

Новини Варна