IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:11 | 25 март 2021
Обновен: 15:30 | 23 юли 2024

Хороскоп за 26 март - Водолей

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 март - Водолей

В петък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми.

През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Намерете начин да се отпуснете.

Коментари