IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:06 | 18 юли 2021
Обновен: 20:38 | 2 май 2024

Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Дева

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Дева

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве.

За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак.

Ако обедините усилията си и сключите делови договори в юли, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 32,26,1,45,40,22

Коментари

Новини Варна