IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:09 | 18 юли 2021
Обновен: 20:36 | 2 май 2024

Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Стрелец

Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Стрелец

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат.

Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация.

В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Щастливи числа: 3,19,24,38,2,28

Коментари

Новини Варна