IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:12 | 18 юли 2021
Обновен: 20:42 | 2 май 2024

Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Риби

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 19 - 25 юли - Риби

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси.

В живота Ви може да влязат нови хора. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 18,36,37,9,1,22

Коментари

Новини Варна