IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:07 | 22 декември 2021
Обновен: 23:59 | 18 май 2024

Годишен хороскоп за 2022 - Везни

Събитията ще са динамични и в по-голямата си част – непредсказуеми

По материала работи: Ставри Таргов
Годишен хороскоп за 2022 - Везни

Събитията ще са динамични и в по-голямата си част – непредсказуеми. За ваше улеснение е препоръчително да спазвате правилата и да проявите последователност, независимо от сложността на проектите, които сте си набелязали. Повишавайки ефективността си, ще се заредите с увереност и съответно ще разширите мирогледа си.

През първата половина от годината прогресът ви ще е стабилен и видим. Ще напреднете с проекти, от които преди време по някакви причини сте били принудени да се откажете. Буквално ще „берете плодовете“ на труда, който вече сте инвестирали. Ще укрепите позициите си и ще спечелите привърженици.

След септември ситуацията ще е по-неустойчива. В дъното на неприятностите, колкото и да са незначителни, ще стои предимно човешки фактор.

Естественото заключение е, че трябва да преценявате критично контактите си, да проверявате старателно информацията, която ви предоставят и да пазите в тайна дългосрочните намерения.

Коментари

Новини Варна