IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:09 | 22 декември 2021
Обновен: 22:42 | 18 май 2024

Годишен хороскоп за 2022 - Стрелец

Колкото по-обозрими са целите ви, толкова по-малко ще са трудностите за реализацията им

По материала работи: Ставри Таргов
Годишен хороскоп за 2022 - Стрелец

Докато Марс е във вашия знак, състезателният ви дух ще е силен и енергетиката – стабилна. Стартирайте годината с малките, но приятни промени, които отдавна искате да осъществите.

Организирайте си кратко пътешествие, преустройте интериора около себе си без да прекалявате с разходите, започнете да си търсите нова работа, ако настоящата не ви устройва. Успехите може да са дребни, но ще са източник на оптимизъм.

Що се отнася до неуспехите, приемете ги с присъщия си философски подход – те са част от действителността, източник на знания и трупане на опит.

Колкото по-обозрими са целите ви, толкова по-малко ще са трудностите за реализацията им.

От февруари до октомври ориентирайте усилията си предимно към стабилизиране на позициите. Правете го методично, с умерено темпо, обмислени и последователни действия.

В края на октомври Марс и Юпитер, вашият управител, ще са в напрегнат аспект и не са изключени неприятности, засягащи собствеността, материалното и финансовото ви състояние.

Ще ви е нужна воля, а понякога и непримиримост, за да ги преодолеете, но в навечерието на 2023-та ще се убедите, че „победителите не ги съдят“.

Коментари

Новини Варна