IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:11 | 22 декември 2021
Обновен: 22:42 | 18 май 2024

Годишен хороскоп за 2022 - Водолей

Ще разгърнете потенциала си максимално, ако се концентрирате към една цел, но фундаментална

По материала работи: Ставри Таргов
Годишен хороскоп за 2022 - Водолей

Ще разгърнете потенциала си максимално, ако се концентрирате към една цел, но фундаментална. Стратегията „от всичко по малко“ не е подходяща за 2022 г. Подхождайте към проектите си последователно. Разпиляването на енергията ще влоши резултатите.

Още в началото на годината ще разполагате с реални условия за професионален напредък, а в добавка към тях ще получите и подкрепа от влиятелен приятел или роднина. Усещането за значимост ще ви окуражи, вдъхнови и зареди с оптимизъм.

След май ще получите първите убедителни резултати от свършената работа. Те ще привлекат към вас нови партньори, сътрудници, привърженици, които може да са дори от друг град или държава.

В края на годината деловите контакти ще намалят интензитета си, но това като цяло няма да попречи на реализацията на основните ви замисли. По-скоро изненадващи проблеми от личен характер ще ви принудят или ще ви подскажат, че е по-добре да се откажете от някои идеи.

Коментари

Новини Варна