IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:12 | 22 декември 2021
Обновен: 23:58 | 18 май 2024

Годишен хороскоп за 2022 - Риби

Самият факт, че Юпитер е във вашия знак е достатъчна гаранция за оптимизъм

По материала работи: Ставри Таргов
Годишен хороскоп за 2022 - Риби

Самият факт, че Юпитер е във вашия знак е достатъчна гаранция за оптимизъм. Че ще напредвате е ясно, но индивидуалните темпове и скорост на растеж зависят от активността и въображението ви.

Доста по-лесно ще реализират идеите си онези представители на вашия знак, чиято професия е и призвание. В рамките на годината ще направят онова, което не са успели поне в предишните три.

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще се повишават с малко, но редовно.

Действайте самостоятелно, дори когато участвате в екип. Достатъчно е, че ще успявате да мотивирате останалите членове на колектива с идеите си.

Абсолютно индивидуално реализирайте собствените си замисли, за да не се окажете изкупителна жертва за чужди грешки или пък „инструмент“ за изпълнение на чужди намерения.

През последните няколко месеца от годината са възможни проблеми, свързани с имоти, земя или друг скъп ресурс. Колкото и неразрешими да изглеждат, присъствието на Селена или т. нар. Бяла Луна във вашия знак дава надежда, че ще намерите правилното решение.

Коментари

Новини Варна